For tolker

Har du spørsmål om endringer i det nye systemet fra 1. februar 2018?
Se linkene under.

  • For innlogging på din tolkeportal trykk her! 
  • Trenger du hjelp for å logge inn se mer informasjon her!
  • Spørsmål og svar om nytt system trykk her!

—————————————————————————————————————————————————————————–

Ønsker du å bli tolk? Send søknad og CV til fagavdeling@heroeurope.com

Kurs og videreutvikling

Hero tolk har som mål å levere de beste tolkene på alle oppdrag. For å bli tolk hos oss stiller vi derfor krav til at du deltar på vårt introduksjonskurs om tolkeetikk og tolketeknikk. Vi ønsker at du som tolk skal få anledning til å videreutvikle din kompetanse. Vår kompetanse- og rekruteringsavdeling holder modulbaserte kurs for nye tolker med tema som tolking i Helsetjenesten, Barnevern og NAV. Har du spørsmål om hvordan du blir tolk kan du kontakte oss på fagavdeling@heroeurope.no.

Vi oppfordrer alle våre tolker til å også søke plass på Tospråktesten holdt av HiOA. Se mer informasjon her.

Tolkeoppdrag

Hero Tolk har kunder i hele Norge og vi har tilmeldte tolker på over 100 språk i vår tolkebase. Alle tolker hos oss jobber som frilanstolker, de mottar tilbud om tolkeoppdrag av fra vårt Kundesenter i Stavanger. For spørsmål vedrørende tolkeoppdrag kan du kontakte vårt kundesenter på e-post tolk@heroeurope.com,  tlf 02541 eller 51517490. Utenfor kontorets åpningstider vil akutte henvendelser bli betjent av vår vakttelefon. 

 Lønn og andre spørsmål

Har du spørsmål om din lønn kan du kontakte vår lønningsavdeling på tolk.lonn@heroeurope.com. Har du andre spørsmål kan du se oversikt over ofte stilte spørsmål her.


Del: