Aktuelt

Autorisasjonsprøve i russisk-norsk tolking 2018

Høgskolen i Oslo og Akershus arrangerer autorisasjonsprøve i russisk-norsk tolking i 2018. Er du høyt kvalifisert tolk i russisk? Nå kan du melde deg på til autorisasjonsprøven i russisk-norsk tolking.   Meld deg på her! Tid og sted..

Les mer

Bestått tolkeutdanning i 2017? Søk stipend!

Det offentlige Norge har fortsatt stort behov for tolker med tolkeutdanning. Flere av våre tolker har fullført tolkeutdanning i 2017. Hero Tolk ønsker i den forbindelse å invitere tolker som har bestått tolkeutdanning i 2017 til å søke stip..

Les mer

HiOA tilbyr Tospråktest i 8 språk (uke 9 – 11)

Høgskolen i Oslo og Akershus har satt opp nye datoer for Tospråktesten. Du finner mer informasjon her eller http://www.hioa.no/Studier-og-kurs/LU/Tospraaktesten Søknadsfrist: 22. januar 2018, kl. 23:55.   Karen, oromo, thai, tibet..

Les mer

Hero Tolk søker nye tolker i Stavanger, Sandnes og Omegn

Hero Tolk søker tolker i Stavanger, Sandnes og omegn på følgende språk: somali, polsk, pashto, kurmanji, sorani, thai, arabisk og burmesisk. Andre språk kan også være aktuelle. Norge er et flerkulturelt samfunn. Mange har behov for tolk i..

Les mer

Takk for samarbeidet i 2017 og Godt Nyttår!

2017 nærmer seg slutten og vi ønsker i den forbindelse å takke alle våre kunder, tolker og samarbeidspartnere for året som har gått. Dette har vært et begivenhetsrikt år for Hero Tolk med mange kjekke utfordringer og oppdrag. Vi takker all..

Les mer

God Jul fra Hero Tolk

På vegne av alle ansatte ved Hero Tolk ønsker vi våre tolker, kunder og samarbeidspartnere en riktig God Jul!

Hero Tolk har pyntet til Jul

Kundesenteret gjør seg klar for å ferie julen. Vi benytter anledningen til å ønske alle våre kunder og tolker en God Jul!

Ny e-postadresse

Hero Tolk har gått over til ny IT-plattform og i den forbindelse har alle våre ansatte fått nye e-postadresser. Du kan kontakte vårt kundesenter på post.herotolk@heroeurope.com eller på telefon 02541  

Hero Tolk søker nye tolker i Bergen og omegn.

Hero Tolk søker tolker i Bergen og omegn på følgende språk: somali, arabisk, tigrinja,dari, pashto, kurmanji, vietnamesisk, spansk og burmesisk. Andre språk kan også være aktuelle. Norge er et flerkulturelt samfunn. Mange har behov for tol..

Les mer

Tospråktesten- Søknadsfrist 1. november

Høgskolen i Oslo og Akershus tilbyr Tospråktesten (ToSPot) tre ganger i året på flere ulike språk. I uke 49-51 vil ToSPot testen tilbys til tolker på språkene Arabisk, Bengali, Panjabi og Samisk. Vi oppfordrer alle våre tolker på de aktuel..

Les mer