Aktuelt

Hero Tolk søker tolker i Bodø og omegn

Norge er et flerkulturelt samfunn. Mange har behov for tolk i hverdagen, f.eks. i møte med sykehus, NAV og offentlige instanser. Tolkens rolle er viktig for å sikre brukerens rettigheter. Tolking er en givende, krevende og samfunnsnyttig oppgave. L..

Les mer

Tolking i offentlig sektor 2019

Hero Tolk formidler informasjon fra OsloMet Ønsker du å søke plass på grunnemnet eller bachelorstudie Tolking i offentlig sektor? Søknadsfrist for begge studiene er 1. august 2018! Følgende språk prioriteres for studiestart BA i tolki..

Les mer

BBC-reportasje «Sammen for sikkerhet»

BBC har for andre gang besøkt et av våre Hero Mottak for å lage ny reportasje om Hero-kurset: «Sammen for sikkerhet». Dette kurset har som mål å forebygge seksuell vold og voldtekt. Hovedtanken bak konseptet er å engasjere deltakerne i et fel..

Les mer

Kjempekontrakt til Hero Tolk Sverige

Hero Tolk AB er tildelt store deler av et nylig avgjort gigantanbud fra svenske Kammarkollegiet. Estimert årsomsetning på avtalen er SEK 190 millioner. Hero Tolk har vunnet posisjon som nr. 1 leverandør i 16 regioner og som nr. 2 leverandør i..

Les mer

Ønsker du å bli tolk? OsloMet ønsker søkere velkommen til Tospråktesten

OsloMet arrangerer ny Tospråktest for potensielle tolker høsten 2018. Under finner du mer informasjon: OsloMet - storbyuniversitetet ønsker søkere velkommen til Tospråktesten Tospråktesten er en muntlig prøve i norsk og et tolkespråk...

Les mer

God Påske!

Hero Tolk ønsker alle våre kunder, tolker og samarbeidspartnere en riktig God Påske! Kontoret vårt holder åpent til ordinær tid i påsken fram til onsdag 28. mars kl. 12:00. Vakttelefonen vår vil være betjent hele påsken og kundesenteret..

Les mer

Utdeling av utdanningsstipend 2017

Hero Tolk har nok en gang delt ut utdanningsstipend til tolker som har gjennomført tolkestudiet i året som gikk. I år har vi utdelt stipend til fire tolker som bestod studiet om Tolking i Offentlig sektor på HiOA i 2017. Gratulerer til alle der..

Les mer

Hero Tolk Norge og Sverige har fått felles ISO sertifikat

Hero Tolk har et kvalitetssystem som er sertifisert i henhold til standarden ISO 9001-2015. Hero Tolk Norge og Hero Tolk Sverige har nå fått felles ISO sertifikat. Vårt nye felles ISO sertifikat med vår svenske avdeling er en kvalitetsindikat..

Les mer

Lansering av nytt IT- system 1. februar 2018

Torsdag 1. februar 2018 lanserer Hero Tolk vår nye og brukervennlige kunde- og tolkeportal! Du logger inn på din nye portal her Vi har hørt på våre kunder og tolker for å sammen utvikle en portal som er tilpasset til deres ønsker. Endri..

Les mer

Workshop med kollegaer fra Hero Group

– Vi ønsker å jobbe for integrering og selvforsørgelse i hele Europa, sier konsernsjef i Hero Group, Tor Brekke 24.januar samlet konsernsjefen ni av Heros tyske, svenske og norske ansatte i Stavanger for en internasjonal strategidag. Til sted..

Les mer