Aktuelt

God Påske!

Hero Tolk ønsker alle våre kunder, tolker og samarbeidspartnere en riktig God Påske! Kontoret vårt holder åpent til ordinær tid i påsken fram til onsdag 28. mars kl. 12:00. Vakttelefonen vår vil være betjent hele påsken og kundesenteret..

Les mer

Utdeling av utdanningsstipend 2017

Hero Tolk har nok en gang delt ut utdanningsstipend til tolker som har gjennomført tolkestudiet i året som gikk. I år har vi utdelt stipend til fire tolker som bestod studiet om Tolking i Offentlig sektor på HiOA i 2017. Gratulerer til alle der..

Les mer

Hero Tolk Norge og Sverige har fått felles ISO sertifikat

Hero Tolk har et kvalitetssystem som er sertifisert i henhold til standarden ISO 9001-2015. Hero Tolk Norge og Hero Tolk Sverige har nå fått felles ISO sertifikat. Vårt nye felles ISO sertifikat med vår svenske avdeling er en kvalitetsindikat..

Les mer

Hero Tolk søker nye tolker i Bodø om omegn

Hero Tolk søker tolker i Bodø og omegn. Norge er et flerkulturelt samfunn. Mange har behov for tolk i hverdagen, f.eks. i møte med sykehus, NAV og offentlige instanser. Tolkens rolle er viktig for å sikre brukerens rettigheter. Tolking er en g..

Les mer

Lansering av nytt IT- system 1. februar 2018

Torsdag 1. februar 2018 lanserer Hero Tolk vår nye og brukervennlige kunde- og tolkeportal! Du logger inn på din nye portal her Vi har hørt på våre kunder og tolker for å sammen utvikle en portal som er tilpasset til deres ønsker. Endri..

Les mer

Workshop med kollegaer fra Hero Group

– Vi ønsker å jobbe for integrering og selvforsørgelse i hele Europa, sier konsernsjef i Hero Group, Tor Brekke 24.januar samlet konsernsjefen ni av Heros tyske, svenske og norske ansatte i Stavanger for en internasjonal strategidag. Til sted..

Les mer

Autorisasjonsprøve i russisk-norsk tolking 2018

Høgskolen i Oslo og Akershus arrangerer autorisasjonsprøve i russisk-norsk tolking i 2018. Er du høyt kvalifisert tolk i russisk? Nå kan du melde deg på til autorisasjonsprøven i russisk-norsk tolking.   Meld deg på her! Tid og sted..

Les mer

Bestått tolkeutdanning i 2017? Søk stipend!

Det offentlige Norge har fortsatt stort behov for tolker med tolkeutdanning. Flere av våre tolker har fullført tolkeutdanning i 2017. Hero Tolk ønsker i den forbindelse å invitere tolker som har bestått tolkeutdanning i 2017 til å søke stip..

Les mer

HiOA tilbyr Tospråktest i 8 språk (uke 9 – 11)

Høgskolen i Oslo og Akershus har satt opp nye datoer for Tospråktesten. Du finner mer informasjon her eller http://www.hioa.no/Studier-og-kurs/LU/Tospraaktesten Søknadsfrist: 22. januar 2018, kl. 23:55.   Karen, oromo, thai, tibet..

Les mer

Hero Tolk søker nye tolker i Stavanger, Sandnes og Omegn

Hero Tolk søker tolker i Stavanger, Sandnes og omegn på følgende språk: somali, polsk, pashto, kurmanji, sorani, thai, arabisk og burmesisk. Andre språk kan også være aktuelle. Norge er et flerkulturelt samfunn. Mange har behov for tolk i..

Les mer