Nedenfor finner du en oversikt over de mest vanlige spørsmålene vi får. Finner du ikke svar på ditt spørsmål på denne siden, ta kontakt med vårt kundesenter på: post@herotolk.com eller på telefon: 02541


Spørsmål:
Vi ønsker å inngå en fordelskunde avtale med dere. Hvordan går vi frem?
Svar:
Dette gjør du enkelt ved å fylle inn dette skjema.
Om du ønsker ytterligere spørsmål så ta kontakt med vårt kundesenter på tlf 02541 eller 


Spørsmål:
Hva koster det for en times telefontolk/fremmøte tolk?
Svar:
Kontakt vårt kundesenter på post@herotolk.com


Spørsmål:
Har dere kvalifiserte tolker? og hva slags type opplæring gis til deres tolker?
Svar:
Alle våre tolker er kvalifiserte tolker. Alle våre tolker gjennomgår basis tolkeopplæring. Etter endt tolkeopplæring, gjennomgår tolkene våre modulbaserte kurs. Disse kursene er delt opp i kategorier som: NAV, barnevern, helse, skole, Jus etc.


Spørsmål:
Har sett at dere leverer et tolkebrukerseminar. Hva koster dette? og hva består dette av?
Svar:
Vårt tolkebrukerkurs består i blant annet: Lovregulering på tolkefeltet – Forventninger til tolkebruker og tolk – Brukerbevisstgjøring – Råd ved bruk av tolk – Kvalitetssikring – Forventninger – Retningslinjer for god tolkeskikk – Utfordringer og fordeler ved bruk av telefontolk. Tolkebrukerkurset er gratis for alle våre fordelskunder og avtalekunder,  ta kontakt med vårt kundesenter på post@herotolk.com  for priser og informasjon.


Spørsmål:
Kan dere levere tolkeoppdrag på 30 minutter?
Svar:
ja, vi leverer tolkeoppdrag på 30 minutter. Merk at dette kun gjelder for telefontolk, for fremmøte så er minste tiden 1 time.


Spørsmål:
Leverer dere «tolketelefoner» og utstyr??
Svar:
Her vil vi anbefale at man «Googler» etter feks konferansetelefoner da det finnes et meget stort utvalg av slike. En annen anbefaling er å benytte sin smarttelefon og kople på en ekstern høyttaler og mikrofon. Den som vi har testet, og som fungere meget godt er Jabra Speak 510, og denne kan man få kjøpt for rundt en 1000 lapp, og selges hos alle de store elektrobutikkene (Expert, Elkjøp etc)

 

error: Hero Tolk